MIKAn fanibanderolli

Olen ollut suurkuvia tulostavassa yrityksessä töissä ja onnekseni sain muutaman kerran toteuttaa omia päähänpistoja. Yksi niistä oli 250 x 120 cm kokoinen banderolli, jonka vein MIKAn keikalle. MIKA esiintyi Helsingissä Circuksessa 30.7.2010 ja olin sopinut omistautuneiden fanien kanssa, että he ujuttavat kankaan keikkapaikalle. Aluksi henkilökunta ei luvannut mitään, mutta kun itse myöhemmin tulin paikalle, banderolli komeili Circuksen seinällä 🙂

Banderollin taustakuvana on serpentiinispraytä, jota kuvasin joskus Milanon kadulta karnevaalien jälkeen. Muuten ideana on napattu biisistä Stuck in the Middle – ja tottakai Suomesta. En tiedä mihin banderolli joutui, menikö jätteeseen vai jonkun fanin mukaan, mutta tehtävänsä se teki onnistuneesti.

Bookmark the permalink.

Comments are closed