Autot Milanossa

Jatkan talvisella teemalla ja katsotaanpa kuvia Milanosta maaliskuulta 2001. Tuolloin kuvasin täysin käsisäätöisellä järjestelmäkameralla. Sisässä oli erittäin herkkää ja siten isorakeista mustavalkofilmiä (Fuji Neopan 1600). Halusin tehdä sarjan, jossa olisi italialaisia autoja, mielellään vanhoja ja käytössä kärsineitä. Muutaman päivän aikana sain tallennettua kaikki nämä. Uudehko avoauto Fiat Barchetta pääsi myös mukaan, koska räntäsateessa ja harmaudessa se näytti yhtä surulliselta kuin muutkin. Muutamaa vuotta myöhemmin sarjan jatkaminen ei enää onnistunut, sillä autokanta oli uusiutunut merkittävästi. En ole kehittänyt kuvia itse, vaan luotin valokuvaliikkeeseen ja skannasin ne aikanaan suoraan filmiltä TIF-formaattiin. Lightroomilla sain skannauksista vielä lisää sävykkyyttä esiin ja tämä on yksi minulle tärkeimmistä kuvasarjoistani 🙂 

Bookmark the permalink.

Comments are closed