Piirustuskilpailun satoa

Koska olen ollut hevostyttö, piirsin jatkuvasti hevosia ja poneja. Enimmäkseen ne olivat lyijykynällä tai mustalla tussilla tehtyjä, kunnes sain toivomani 72-osaisen Derwent Artists -puukynäsarjan joululahjaksi. Derwentit ovat siitä mainioita, että ne sekoittuvat keskenään, jolloin väripinnat sulautuvat sävystä toiseen kauniisti. Osallistuin ahkerasti kilpailuihin ja vuonna 1996 tärppäsi Hevoshullu-lehden vuosittaisessa piirustuskisasta. Top 3:een sijoitettu kuvani oli raadin mukaan ”Persoonallisesti tyylitelty hevonen, jonka väritys on huumaavan taidokas. Myös taustan taivas on upeasti toteutettu.”

Tuo palkintosija oli minulle hyvin tärkeä, koska olihan se tunnustus lempiharrastukseni tasosta 🙂  Mutta onnistuin silti hukkaamaan ko. lehden. Onneksi asia palautui äskettäin mieleeni ja lehtihän löytyi kirjastosta. Tässä siis skannattu versio alkuperäisest A4-työstä, joka jäi aikanaan toimitukselle. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed